FWT Homepage Translator
Membre de l'Associació de Reflexòlegs a Barcelona
Membre de l'Associació de Reflexòlegs a Barcelona

LINKS:

EM TROBARÀS A:

COMERÇOS AMICS:

EXPERIÈNCIES

      "No m’esperava que la reflexoteràpia em pogués ajudar tant a nivell físic i a nivell emocional. Recomano a tothom provar la reflexoteràpia i més quan es rep un tracte tant bo i un massatge tant intens. La millora és molt notable des de la primera sessió i més quan un mateix hi posa més interès."

I.M.

      "Des de les primeres sessions vaig notar canvis. De cop i volta era com si em fos més fàcil veure amb perspectiva el que estava pensant i el que m'estava passat, i aquest fet m'ha ajudat enormement a sentir-me més tranquil·la. Vaig apuntar-me a les sessions de reflexologia perquè volia sentir-me més connectada amb mi mateixa, i la veritat és que així ha sigut. Les sessions eren en sí un moment de descans i de relax, i em forçaven a parar i prestar atenció al que m'estava passant i el que el meu cos necessitava. Ara puc dir que he he començat a notar que m'és més fàcil prestar atenció a aquesta veu interior en el meu dia a dia."

M.L.

"Vaig decidir començar amb el tema de la reflexologia podal a partir d'una recomanació d'un amic que ja hi havia anat i al comentar-li els meus problemes de nervis i estrés i tot el que comporta, em va dir que potser m'ajudaria anar-hi. La veritat és que sí que he aconseguit tenir menys tensió i menys problemes relacionats amb l'estrés, per tant, ho recomanaria per casos com el meu."

A.S.

      "La primera vegada que vaig sentir a parlar de reflexologia podal va ser a través d'un amic. No has d'anar amb idees preconcebudes al respecte, t'has de deixar anar i portar per la persona que et fa el massatge que puc assegurar que en aquest cas inspira molta confiança. A través del massatge als peus toca punts que estàn directament relacionats amb el teu estat físic i emocional-mental. El que jo he experimentat és una harmonia i un input d'energies positives, que em deixen com nova, ja que treus els malestar i les preocupacions de sobre. Li recomano a tothom probar-ho, sigui pel motiu que sigui, mal no et pot fer i indiferent no et deixa."

Z.A.

     "Les sessions de reflexologia que vaig fer em van agradar molt, tot i que el terapeuta troba punts de dolor, la sensació és agradable, és un dolor agradable no en el moment en que els localitza però si quan hi està treballant. A mi personalment m'agradava molt anar-hi, cada sessió m'aportava una sensació de pau i de relaxació molt necessaris en el dia a dia que portem, inclús en moments en que no estem estressats com era el meu cas. Les sessions de reflexologia em van ajudar a relaxar les emocions en un procés de canvi de mentalitat i d'actitud. Estrés emocional negatiu. La calma que em proporcionaven les sessions em donaven l'energia i la vitalitat que buscava en aquell moment. Encara que no cregueu massa en aquestes coses, com jo, val la pena provar-ho encara que només sigui per relaxar-se, regalar-nos, al nostre cos i la nostra ment, una estona de calma. I si a més es poden solucionar altres coses millor que millor. Jo ho recomano!!"

A.B.