FWT Homepage Translator
Membre de l'Associació de Reflexòlegs a Barcelona
Membre de l'Associació de Reflexòlegs a Barcelona

LINKS:

EM TROBARÀS A:

COMERÇOS AMICS:

LECTURES

SOBRE REFLEXOLOGIA

-Manual de reflexología. Método holístico - Alicia López Blanco

Gràcies a aquest manual podem fer un primer pas per aprendre a interpretar els peus. Entendre com funciona la teràpia i atrevir-se a practicar-la. Detectar les senyals en els peus. L'Alicia és una pionera de la reflexologia en el seu pais on sempre ha volgut dibulgar els seus coneixements. En aquest llibre ens ho explica d'una manera molt amena i molt ben organitzada.

-Flores en Cuerpo y Alma - Maite Hernández

Aquest llibre ha estat tot un descobriment per mi. He pogut entendre com es poden fer servir le essències de les flors per augmentar la eficàcia del massatge reflexològic. Ara em venen ganes de saber més sobre les flors i provar-les amb mi mateix. També parla dels significats dels òrgans i quina relació emocional tenen.

SOBRE EL PODER DE GUARIR-SE DEL COS

-Usted puede Sanar su Vida - Louise L. Hay

Aquest llibre em va ajudar a tirar endavant en moments difícils de la meva vida. Em va canviar la manera de veure el món. Louise L. Hay aporta molt positivisme i una visió molt alegra per afrontar moments complicats. Ha creat el seu mètode afrontant els seus propis problemes i proposa netejar la nostra ànima per viure una vida plena.

-La Enfermedad como Camino - Thorwald Dethlefsen y Rüdiger Dahlke

Aquest llibre a representat una revolució en la meva manera de veure les malalties. Està proposant una visió gens ortodoxa, la qual segurament no acceptaria fàcilment un científic. El llibre exposa la seva teoria sense embuts, i això és d'agrair. Personalment trobo molts nexes d'unió amb altres filosofies com seria el budisme.

ALTRES PROPOSTES

-El Campo - Lynne McTaggart

En l'avantguarda de la ciència estan sorgint noves idees que qüestionen les actuals creences respecte a com funciona el món. Els nous descobriments demostren fefaentment que l'ésser humà és una cosa molt més extraordinari que un simple acoblament de carn i ossos. Durant dècades, en diferents parts del món, respectats científics de molt diverses disciplines han dut a terme certs experiments els resultats deixen perplexos els biòlegs i als físics.

-El Vínculo - Lynne McTaggart

Durant segles la ciència i la cultura occidentals ens han ensenyat ha pensar en nosaltres mateixos com a individus. Avui, en els laboratoris d'alguns psicòlegs, biòlegs i físics d'avantguarda, està sorgint una nova comprensió: el que importa no és l'entitat aïllada, sinó l'espai i la relació existent entre les coses: el vincle.

-El Poder de Ocho - Lynne McTaggart

Les últimes troballes sobre el miraculós poder de la intenció grupal, i el seu poderós efecte bumerang, et permetran aprofitar al màxim la teva capacitat innata de connexió i sanació. Tot i que el poder de la intenció, entès com una força capaç d'influir i transformar les nostres vides, és un concepte àmpliament conegut i acceptat, mai fins ara s'havia explorat en profunditat el sorprenent poder exponencial que adquireix la intenció quan és exercida en grup.

-El Caballero de la Armadura Oxidada - Robert Fisher

Un llibre que ens ajuda a entendre com afrontar els nostre propis conflictes. Fisher és un dels millors còmics nord-americans i ho demostra en aquest llibre, que és tota una referència pels terapeutes. Es llegeix molt fàcilment i aporta llum al desconegut món interior de cadascú.

-El Arte de la Paciencia - Ramiro A. Calle

El Arte de la Paciencia és un recull de relats curts sobre basats en filosofia oriental per cultivar la paciència. És un llibre que ajuda a trobar el nostre equilibri interior i que ens obligarà a reflexionar sobre la nostra actitud enfront la vida. Segurament podrem ampliar mires i arribar a un millor autoconeixement.

-Reiníciate - Antonio Fornés Murciano

Una proposta molt interessant per oxigenar l'ànima i veure la nostra situació en perspectiva. L'autor ens invita a fer-nos grans i assumir la responsabilitat de ser persones. Fa un recull de grans figures de la història per agafar exemple i valorar el que va aprendre de la vida cadascun. Personalment m'ha servit per fer una passa enrera i reflexionar sobre com porto la meva vida.