FWT Homepage Translator
Membre de l'Associació de Reflexòlegs a Barcelona
Membre de l'Associació de Reflexòlegs a Barcelona

LINKS:

EM TROBARÀS A:

COMERÇOS AMICS:

LECTURES

SOBRE REFLEXOLOGIA

Manual de reflexología. Método holístico - Alicia Lopez Blanco

-Manual de reflexología. Método holístico - Alicia López Blanco

Gràcies a aquest manual podem fer un primer pas per aprendre a interpretar els peus. Entendre com funciona la teràpia i atrevir-se a practicar-la. Detectar les senyals en els peus. L'Alicia és una pionera de la reflexologia en el seu pais on sempre ha volgut dibulgar els seus coneixements. En aquest llibre ens ho explica d'una manera molt amena i molt ben organitzada.

-Flores en Cuerpo y Alma - Maite Hernández

Aquest llibre ha estat tot un descobriment per mi. He pogut entendre com es poden fer servir le essències de les flors per augmentar la eficàcia del massatge reflexològic. Ara em venen ganes de saber més sobre les flors i provar-les amb mi mateix. També parla dels significats dels òrgans i quina relació emocional tenen. Seria com un apèndix al llibre de la Louis L. Hay. El llibre està molt ben escrit i es fa fàcil de llegir.

SOBRE EL PODER CURATORI DEL COS

Usted puede Sanar su Cuerpo - Louise L. Hay

-Usted puede Sanar su Vida - Louise L. Hay

Aquest llibre em va ajudar a tirar endavant en moments difícils de la meva vida. Em va canviar la manera de veure el món. Louise L. Hay aporta molt positivisme i una visió molt alegra per afrontar moments complicats. Ha creat el seu mètode afrontant els seus propis problemes i proposa netejar la nostra ànima per viure una vida plena.

La Enfermedad como Camino - Thorwald Dethlefsen y Rüdiger Dahlke

ALTRES PROPOSTES

El Caballero de la Armadura Oxidada- Robert Fisher

-El Caballero de la Armadura Oxidada - Robert Fisher

Un llibre que ens ajuda a entendre com afrontar els nostre propis conflictes. Fisher és un dels millors còmics nord-americans i ho demostra en aquest llibre, que és tota una referència pels terapeutes. Es llegeix molt fàcilment i aporta llum al desconegut món interior de cadascú.

El Arte de la Paciencia - Ramiro A. Calle

-El Arte de la Paciencia - Ramiro A. Calle

El Arte de la Paciencia és un recull de relats curts sobre basats en filosofia oriental per cultivar la paciència. És un llibre que ajuda a trobar el nostre equilibri interior i que ens obligarà a reflexionar sobre la nostra actitud enfront la vida. Segurament podrem ampliar mires i arribar a un millor autoconeixement.

El Arte de la Paciencia - Ramiro A. Calle

-Reiníciate - Antonio Fornés Murciano

Una proposta molt interessant per oxigenar l'ànima i veure la nostra situació en perspectiva. L'autor ens invita a fer-nos grans i assumir la responsabilitat de ser persones. Fa un recull de grans figures de la història per agafar exemple i valorar el que va aprendre de la vida cadascun. Personalment m'ha servit per fer una passa enrera i reflexionar sobre com porto la meva vida.