QUINES TERÀPIES PUC OFERIR-TE

En una sessió estandard solc utilitzar vàries teràpies a la vegada: com son la teràpia craneo-sacral, la reflexologia podal i la teràpia Saama.

Aquesta combinació em permet abordar molts aspectes de la persona. Es pot treballar tota mena de desequilibris físics, però també  aspectes emocionals i mentals.

Però també m'adapto al que demana el pacient. Cadascu sap millor que ningú el que li convé més.

 

REFLEXOLOGIA PODAL

Teràpia manual basada en la pressió de zones i punts concrets dels peus que fan reflexe en diferents parts del cos. Amb aquesta tècnica podem desbloquejar tensions musculars i millorar la funció d'òrgans del cos.

DRENATGE LIMFÀTIC

Teràpia manual basada en pressions molt suaus sobre la pell per facilitar la circulació del sistema limfàtic. Aquest sistema discorre paral·lel als vasos sanguinis i ajuda a desintoxicar, depurar i millora el sistema inmune de l'organisme.

TERÀPIA SAAMA 2.0

Teràpia energètica d'ultima generació en que es connecta amb l'inconscient de la persona mitjançant uns protocols per fer de canal. Això ens permet corregir i desbloquejar problemes de qualsevol tipus dintre dels marges del moment evolutiu del pacient.

FLORS DE BACH

Teràpia homeopàtica que consisteix en la presa diària d'unes gotes d'un preparat específic d'essències de florals. A través de la informació que ofereix cada flor podem oferir un enfoc diferent al problema que presenta el pacient.

CRANEOSACRAL

Teràpia derivada de la osteopatia visceral en la que connectem amb el Sistema de Respiració Primària (circulació del líquid cefaloraquidi). Se'n deriva una calma i un repòs on el ritme cardíac s'alenteix i s'afluixen els músculs mes profunds.

IRIDOLOGIA

Mètode analític que consisteix en la observació de signes i marques en l'iris de l'ull i el seu voltant que ens indiquin possibles patologies o desequilibris interns en la persona. Tot el que s'observa a l'ull és reflexe de la resta del cos.

QUIROMASSATGE

Tècnica de massatge terapèutic que consisteix en la manipulació manual dels teixits tous del cos, com els músculs, tendons y lligaments. Alleuja la tensió i el dolor muscular. Millora la circulació sanguínia i limfàtica.


POTS TROBAR-NOS A:

c/. Felip II 69, 2-1, La Sagrera  - Barcelona. / Telf. 670443186 / reflexologiasubias@gmail.com