QUIROMASSATGE

El QUIROMASSATGE es un conjunt de tècniques que se serveixen de les mans del massatgista per tractar el pacient de diferents dolències, i que en ocasions es veu complementat per altres teràpies alternatives, com l'acupuntura, l'aromateràpia, l'homeopatia, etcètera...


Relaxació i salut tot en un, es un bon resum del que ens pot oferir el quiromassatge, una de les tècniques de massatge més practicades en la actualitat en els països occidentals.

Aquesta tècnica es un compendi de diversos tipus de massatges (massatge suec, massatge turc, massatge oriental…) al que se li van afegir una sèrie de manipulacions novedoses que el van fer únic i diferent. Els massatges manuals venen practicant-se des de fa milers d'anys, però la seva evolució al llarg del temps es el que va acabar desembocant en el quiromassatge, que va tenir els seus primers seguidors a finals del segle XIX.

En aquest sentit, el quiromassatge es basa en l'acció mecànica de les mans sobre la pell amb uns moviments – que denominem manipulacions – realitzats amb un ritme i una velocitat determinada, i que tenen el seu efecte més immediat sobre la pell, el sistema nerviós, el sistema circulatori o el sistema músculo-esquelètic, entre altres.

 

Els teixits tous dels pacients son mobilitzats pel quiromassatgista amb l'objectiu de descontracturar-los, relaxar-los o estimular-los. Les manipulacions que realitzarà l'especialista dependran de l'objectivo del massatge.

 

QUÈ ES POT TRACTAR?

 

Contractures

Estrès

Recuperació d'esguinços

Recuperació mobilitat articular

Activació muscular

Relaxació muscular

Alliberament tendons i lligaments

Fatiga, cames cansades

Lumbàlgies, ciàtica

 

En cap cas el quiromassatge pot substituir el tractament d'un facultatiu, ni la medicació que aquest pugui receptar.


POTS TROBAR-NOS A:

c/. Felip II 69, 2-1, La Sagrera  - Barcelona. / Telf. 670443186 / reflexologiasubias@gmail.com