TERÀPIA INTEGRAL DE DESBLOQUEIG EMOCIONAL(MÈTODE VETURIÁN ARANA)

 

La teràpia de Sanació SAAMA pertany a la família de la Nova Medicina Quàntica, la que s'endinsa en noves fronteres i canvia tots els paradigmes que sosteníem des de fa segles.


Quàntic ve del terme "quantum" que és la unitat més petita -que sepiguem- de la qual està constituïda qualsevol forma d'energia electromagnètica.

L'energia radiant està composta per una quantitat gegantina de quantums -petits paquets d'energia- la "potència" està relacionada amb la seva freqüència de vibració. D'aquí que com més vibri una quantum, més energia té.

Com a resultat, la paret davant teu és energia vibrant, igual que la teva cadira, la tassa de cafè, el cafè que hi ha dins, les teves cèl·lules, l'Univers i els cabells que deixa el teu gat al sofà.

Tot, absolutament tot són partícules en vibració.
Segons la seva freqüència nosaltres les percebem més o menys sòlides, més o menys calents, més o menys blaus, etc.
En el nivell quàntic tota matèria és energia en vibració. "Si modifiqueu la vibració modifiqueu el seu estat".

I d'això es tracta SAAMA, de rebre informació i modificar-la.
Consciència, matèria, pensament emoció .. tot pertany al vast món quàntic!
No hi ha una sola realitat.
Som Llum i també som Matèria.

 

SAAMA ET POT AJUDAR EN:

 

-Problemes de salut

-Bloquejos emocionals

-Revisió energètica a nivell físic i espiritual

-Problemes econòmics

-Millorar el teu negoci

-Trobar feina

-Trobar parella

-Infertilitat

-Treballar la família, un amic o una mascota

-Revisió energètica de cases o llocs

 

 I TAMBÉ ES POT FER A DISTÀNCIA!


VÍDEOS D'INTERÉS


MÉS SOBRE SAAMA

 

SAAMA és la resposta que el seu creador Veturián Arana buscava en el món de les teràpies naturals. Sent ell mateix practicant de múltiples mètodes, Veturián va observar que moltes de les teràpies que ell havia estudiat necessitaven el suport d'instruments, productes, remeis, imants, gemmes, etc, i en molts casos llargs anys d'estudi. Buscant alguna cosa diferent, va sol·licitar ajuda espiritual demanant una teràpia que complís 7 requisits que ell considerava essencials:

1- Que fos impossible fer el més mínim dany (Primum non nocere).

2- Que es pogués aprendre en un cap de setmana i no en mesos o anys.
3- Que no fos necessari tenir coneixements previs, només saber llegir.
4- Que no fes falta cap instrument, ni plantes, ni productes, ni llitera.
5- Que servís igual per a persones que per a animals, plantes o espais.
6- Que es pogués fer a qualsevol distància fins i tot fora de la nostra Línia Temporal.
7- Que elevés al practicant en el Camí Espiritual.

 

A poc a poc les peces van anar arribant i amb el temps el trencaclosques va quedar complet. Només faltava posar-li nom i el va trobar a la península de Yucatán, Mèxic. La paraula SAAMA, que significa "alba" en llengua Maya.

La filosofia de SAAMA és que "El cos és l'escenari on es representa el teatre de la vida" (principi de la medicina tradicional xinesa) i el seu lema és "El que sana és el nen interior". Els seus instruments són l'Amor i la Intenció.

SAAMA és una Teràpia també per a aquells que vulguin avançar en el camí espiritual, ja que no només és una forma de treballar, sinó també una forma de viure la vida.

SAAMA és una eina de sanació molt útil. Hi ha millores tant en persones com en animals. A més, també és una teràpia per a altres aspectes de la vida. Pot arribar a desbloquejar qüestions relacionades amb altres persones, amb vendes d'immobles, amb temes d'èxit laboral, de creativitat, de diners, de fòbies, d'addiccions i moltes coses més.

SAAMA ajuda a la sanació des del mínim esforç possible ja que no utilitza instrumental, fàrmacs, hipnosi, ni manipulacions musculars.

SAAMA t'ajuda a identificar per què el consultant està vivint aquella situació, sigui quina sigui, on són les arrels, d'on sorgeix la malaltia o problema, i sobretot què ha de fer a la vida per deixar el camí que el va portar al desequilibri .

Mitjançant el protocol SAAMA, Veturián Arana ens ensenya com treballar el Cos Físic, Emocional, Espiritual, Mental, Psíquic i Psicològic aplicant el Principi de la INTENCIÓ i de l'AMOR, produint canvis molt profunds en els consultants. SAAMA ens recorda que TOTS SOM guaridors.

Molt més ràpid d'aprendre que la majoria de les tècniques. No cal cap nivell de "sensibilitat" ni coneixements específics. Qualsevol persona sense coneixements de sanació pot fer-ho, qualsevol terapeuta o metge pot incorporar SAAMA a les seves tècniques i amplificar enormement el seu èxit professional. SAAMA també és ideal per a osteòpates, homeòpates, acupuntors, massatgistes, psicòlegs, bio-reprogramadores, bio-descodificadors, treballs de Coaching ... per complementar el que ja fan.

No requereix cap diagnòstic previ ja que el No-Conscient (Jo superior) ens indica quin és el problema i on es troba.

Funciona igual amb el consultant present que a distància. De fet, el treball presencial és en si mateix un treball a distància.

 

NOTES D'INTERÈS:

Sabies que les Emocions bloquejades acumulades són la base de la majoria dels problemes de salut?
¿I sabies que hi ha un sistema anomenat SAAMA amb el qual pots preguntar a la teva Ment-Cos exactament què li passa?
T'has plantejat alguna vegada que tots tenim de naixement una gran capacitat d'ajudar a curar a qualsevol persona o animal?
En SAAMA Internacional portem anys investigant i aplicant els principis de la Física Quàntica en els nostres clients.


Text extret de la web: www.terapiasaama.com


POTS TROBAR-NOS A:

c/. Felip II 69, 2-1, La Sagrera  - Barcelona. / Telf. 670443186 / reflexologiasubias@gmail.com