LA REFLEXOLOGIA PODAL

 

La REFLEXOLOGIA HOLÍSTICA PODAL és una especialitat terapèutica que ajuda a la persona a resoldre problemes del cos i conflictes de l'ànima.

 

És una teràpia reflexològica perque es basa en l'aplicació d'estímuls manuals en les àrees reflexes dels peus. Científicament no es considera provat aquest punt, però sí els efectes que aquesta teràpia provoca en l'organisme. Hi ha nombrosos casos d'èxit en l'aplicació d'aquesta tècnica en pacients amb malalties greus en que, juntament amb el tractament facultatiu, aporta millor capacitat de recuperació i acceptació del tractament farmacològic. És el cas de la col·laboració amb nens amb càncer de l'Hospital de Sant Joan de Déu.

 

És també una teràpia holística perque és psico-corporal i per tant, en les sessions, es plantegen els temes que preocupen a la persona perque hi reflexioni, mai amb la intenció d'influenciar sobre les opinions d'aquesta. És la mateixa persona que recorre el seu propi camí de creixement i transformació. No hi ha cap intenció de fer de psicòleg sino de deixar que la persona expressi el seu malestar ja que en molts casos en el pensament està l'origen del nostre desequilibri.

El benestar que s'experimenta dóna la força suficient a la persona per atrevir-se a afrontar situacions que li generen ansietat, les quals acostumen a ser la causa que s'amaga darrera la simptomatologia.

 

Per a persones que busquen un relaxació puntual el mateix massatge aporta una sensació de confort que dura més que en altres tipus de massatges. Però si prolonguem la teràpia a unes 6 o 10 sessions, és quan comencem a percebre canvis en positiu.

 

Descarga
Díptic explicatiu.pdf
Documento Adobe Acrobat 6.7 MB

QUÈ ES POT TRACTAR?

 

Insomni

Bloquejos emocionals

Fatiga, cames cansades

Tensions musculars i contractures

Depressió*

Autoestima baixa

Estrès

Mals de cap, migranya

Nerviosisme

Hiperactivitat

Manca d'atenció

Lumbàlgies, ciàtica*

Caiguda de cabell*

 

 

En cap cas la reflexologia podal pot substituir el tractament d'un facultatiu, ni la medicació que aquest pugui receptar.

*Com a tractament complementari.


POTS TROBAR-NOS A:

c/. Felip II 69, 2-1, La Sagrera  - Barcelona. / Telf. 670443186 / reflexologiasubias@gmail.com